Nazad na vijesti
HSM & Salesforce online događanje
2. prosinac 2020.

HSM & Salesforce online događanje

Godina koja je na izmaku bila je sve samo ne uobičajena. Mnoge od nas natjerala je da razmišljamo izvan okvira, da ubrzamo procese i postanemo agilniji. Tko zna što nas čeka u sljedećoj?

Unatoč stalnim promjenama i krizi s kojom se suočavamo danas, na kraju dana još uvijek je bitno zatvarati prodajne prilike i dostići prodajne kvote, ali i u svemu tome zadržati personaliziran pristup i tretirati klijente kao osobe, a ne brojeve. Kako to postići u ovakvim uvjetima i kako nam u tome mogu pomoći digitalna transformacija i tehnologija?

Za odgovore na ova i slična pitanja, pozivamo vas na online event Prodaja 2.0 - Pogled u budućnost. Govornici dvaju panela posvećenih prodaji i marketingu ondje će razmijeniti iskustva, ali i mišljenja o tome što nas očekuje u sljedećoj godini.

Pridružite se 2. prosinca u 10:00 sati besplatnom eventu u organizaciji HSM informatike i pod pokroviteljstvom AmChama, koji će okupiti stručnjake iz područja prodaje i marketinga iz vodećih regionalnih tvrtki kao što su Nexe, Greyp Bikes, AIGO Business System i ZŠEM. Pridružit će im se i predstavnici jakih snaga medija kao što su 24sata, N1, Telegram Media Group i Represent Systems/BIZlife!

Prijave i više detalja na linku.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se