natrag na listu članova

HT produkcija d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

HP Produkcija d.o.o. je 100% u vlasništvu Hrvatske pošte i upravlja Evotv-om - jedinom digitalnom zemaljskom komercijalnom pay TV uslugom u Hrvatskoj, kao i prvom komercijalnom TV mrežom koja koristi DVB-T2 - drugu generaciju digitalne zemaljske televizije.

Naša mreža pokriva 94% stanovništva, što znači da se može odvesti bilo gdje, spojiti na zemaljsku antenu i koristiti, bez potrebe za internetskom vezom ili telefonskim linijama. Posebno pazimo na fleksibilnost usluge. Evotv korisnici mogu stvoriti vlastiti set TV kanala odabirom između šest tematskih buketa programa, kao i opcija sa premium sadržajem kao što su HBO i Cinemax, video pretplate na zahtjev i razne interaktivne usluge. To je i jedina usluga pay TV koja nudi prepaid kao najjednostavniji način plaćanja bez obvezujućeg ugovora.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se