natrag na listu članova

Inceptum d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Inceptum je softverska tvrtka i integrator posvećen razvoju OSS (Operations Support Systems) platforme za telekome, podatkovne centre i ostale organizacije s kritičnim komunikacijskim sustavima.

Naša rješenja temelje se na vlastitom softveru UMBOSS kojeg čine softverski moduli kojima se nadzire i upravlja IT sustavima i uslugama korištenjem konsolidiranih izvora podataka. Zahvaljujući UMBOSS-u, inženjeri mogu optimizirati mreže, brže rješavati probleme, te proaktivno djelovati kako bi osigurali izvrsnost digitalnih usluga koje pruža njihova tvrtka. UMBOSS je namijenjen operativnim središtima (NOC/SOC), te uključuje module za upravljanje alarmima, performansama, inventarom mrežnih i IT resursa, njihovim konfiguracijama, automatizacijom preventivnih i korektivnih radnji, te portal koji na jednostavan i intuitivan način omogućuje prikaz i upravljanje kompleksnim strukturama mreže i infrastrukture. Inceptum je osnovan 2007. godine, a danas zapošljava više od 50 razvojnih inženjera i stručnjaka.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se