natrag na listu članova

Institut za compliance, criminal compliance i anti-money laundering - ICCrA

Kategorija Non - Profit Member Industrija: Udruge

INSTITUT ZA COMPLIANCE, CRIMINAL COMPLIANCE i ANTI-MONEY LAUNDERING, skraćenog naziva (ICCrA) osnovan je sukladno odredbama članka 11. Zakona o udrugama te je upisan u registar udruga Republike Hrvatske, kao i u Registru neprofitnih organizacija pri Ministarstvu financija.

Rad i djelovanje Instituta ICCrA je u skladu s Akcijskim planom za 2017. i 2018. godinu uz Strategiju suzbijanje korupcije za razdoblje od 2015. do 2020. godine. ICCrA kao takav je prvi i jedini koji je prepoznao i sublimirao sva tri područja: Compliance, Criminal Compliance i AML te sa svojim timom i interdisciplinarnim, stručnim i znanstvenim pristupom nudi najbolja rješenja za sve vrste poslovnih organizacija i drugih institucija. ICCrA ima za cilj upoznavanje javnosti s Complianceom, kao praksom koja se u svijetu već duže vremena koristi kao iskušanim mehanizmom samopomoći u jačanju pravne sigurnosti općenito, a naročito u sektoru gospodarstva, koja ima za rezultat privlačenje stranih investicija i investitora koji djeluju i na drugim tržištima što nameće potrebu unificiranog legislativnog okvira djelovanja za sve gospodarske subjekte.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se