natrag na listu članova

itialuS UTTRCO d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

itialuS UTTRCo dio je itialuS Global-a, globalne mreže pružatelja financijskih i korporativnih usluga, koju čine stručnjaci iz područja računovodstva, savjetovanja i revizije.

Uz podršku cloud-based softverskih alata na raznim tržištima i u različitim industrijama nudimo tvrtkama da se pridruže inicijativi za digitalnu transformaciju koja je sada u trendu, dobivajući pažnju i podršku vlada širom svijeta. itialuS Global vodi poduzeća prema digitaloj transformaciji gdje poslovni lideri mogu upravljati svakodnevnim aktivnostima i pritom pratiti učinkovitost svih razina organizacije, omogućujući donošenje ispravnih odluka u pravo vrijeme. Zaposlenicima će se uštedjeti vrijeme, što im omogućava usredotočenost na osnovnu djelatnost te rezultira poboljšanom produktivnošću i konačno rastom organizacije. Članovi naše mreže dio su koncepta outsourcinga gdje svaki član djeluje kao pomoćni ured za itialuS-ove urede širom svijeta pružajući brojne usluge - ne samo za lokalne već i za globalne klijente. Pružamo sljedeće usluge: računovodstvo, knjigovodstvo, obračun plaća, savjetovanje, usklađivanje sa zakonodavstvom, GDPR savjetovanje, usluge ljudskih potencijala (selekcija, zapošljavanje, HR treninzi) itd.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se