Izvrsnost u nabavi

Glavni govornik gosp. Marko Derča, Partner, Kearney je predstavio rezultate Kearney-eva istraživanja Izvrsnost u nabavi te objasnio kako u praksi stvoriti stratešku vrijednost nabave u organizacijama.

Globalni i lokalni gospodarski razvoji jasno pokazuju koji su glavni prioriteti timova za nabavu. Iako su troškovi i dalje prioritet, pandemija i gospodarski razvoj ubrzali su pomak prema strateškom stvaranju vrijednosti i otpornosti.

Tržište opskrbe postaje sve nepredvidljivije, o čemu svjedoči i nestašica određenih sirovina i usluga. To zahtijeva uključivanje nabave u još detaljnije planiranje u tvrtkama i povezivanje s drugim funkcijama. To zahtijeva potpuno revidiranu identifikaciju i upravljanje rizicima. Tim više jer se tvrtke i nabave suočavaju s inflacijom. Istodobno, sve veća predanost održivom razvoju zahtijeva da nabavne funkcije budu sastavni dio ovih procesa. Sve to znači da se širi raspon potrebnih vještina u nabavi, što stvara zahtjeve za dodatnim kompetencijama i razvojem talenata.

  • 14. rujan 2022
  • 09:00h - 10:30h
  • AmCham office, Strojarska 22
Rasprodano
Izvrsnost u nabavi

Glavni govornik:

  • Marko Derča, Partner, Kearney

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se