Izvrsnost u nabavi - Novi datum

Glavni govornik gosp. Marko Derča, Partner, Kearney će predstaviti rezultate Kearney-eva istraživanja Izvrsnost u nabavi te objasniti kako u praksi stvoriti stratešku vrijednost nabave u organizacijama.

Globalni i lokalni gospodarski razvoji jasno pokazuju koji su glavni prioriteti timova za nabavu. Iako su troškovi i dalje prioritet, pandemija i gospodarski razvoj ubrzali su pomak prema strateškom stvaranju vrijednosti i otpornosti.

Tržište opskrbe postaje sve nepredvidljivije, o čemu svjedoči i nestašica određenih sirovina i usluga. To zahtijeva uključivanje nabave u još detaljnije planiranje u tvrtkama i povezivanje s drugim funkcijama. To zahtijeva potpuno revidiranu identifikaciju i upravljanje rizicima. Tim više jer se tvrtke i nabave suočavaju s inflacijom. Istodobno, sve veća predanost održivom razvoju zahtijeva da nabavne funkcije budu sastavni dio ovih procesa. Sve to znači da se širi raspon potrebnih vještina u nabavi, što stvara zahtjeve za dodatnim kompetencijama i razvojem talenata.

Na događanju će biti predstavljeni rezultati Kearney-eva istraživanja Izvrsnost u nabavi i raspravljat ćemo kako u praksi stvoriti stratešku vrijednost nabave u organizacijama.

Ovo događanje je namijenjeno isključivo članovima AmCham-a i besplatno je.

Broj sudionika je ograničen i mjesta će biti dodijeljena prema redosljedu prijave. Na događanju može sudjelovati jedna osoba po poduzeću.

Molimo vas prijavite se najkasnije do 12. rujna putem poveznice za prijavu.

 

  • 14. rujan 2022
  • 09:00h - 10:30h
  • AmCham office, Strojarska 22
Pridružite se ovom događanju 2022-09-1409:00 2022-09-1410:30 Europe/Zagreb Izvrsnost u nabavi - Novi datum Glavni govornik gosp. Marko Derča, Partner, Kearney će predstaviti rezultate Kearney-eva istraživanja Izvrsnost u nabavi te objasniti kako u praksi stvoriti stratešku vrijednost nabave u organizacijama. AmCham office, Strojarska 22 American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Izvrsnost u nabavi

Glavni govornik:

  • Marko Derča, Partner, Kearney

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se