natrag na listu članova

Jadranka turizam d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Ugostiteljstvo

Lošinj Hotels&Villas (LH&V) hotelski je brend društva Jadranka hoteli d.o.o. pod kojim djeluje šest hotela i 11 restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju.

Gostima su na raspolaganju hoteli 5* i 4*, kao što su hotel Bellevue, vila Hortensia, Boutique hotel Alhambra te vila Augusta u uvali Čikat, koji se ističu specifičnom 5* premium ponudom, te Vitality hotel Punta, hotel Aurora i Family hotel Vespera, koji usko specijaliziranom ponudom na razini 4* odgovaraju različitim zahtjevima gostiju. Pored smještajnih i u gostiteljskih objekata (11 vrhunskih ? la carte izvanpansionskih objekata), Jadranka hoteli d.o.o. upravljaju organizacijom izleta, zabavnim i sportskim sadržajima te mogu ponuditi klijentima integrirani, moderni proizvod, za provođenje slobodnog vremena.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se