natrag na listu članova

JAMNICA plus d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Jamnica plus d.o.o. najveći je hrvatski proizvođač mineralnih voda i bezalkoholnih pića s tradicijom duljom od 190 godina.

Tijekom proteklih 25 godina promišljenim ulaganjima u modernizaciju, razvoj i nove tehnologije Jamnica je došla do pozicije jednog od najmodernijih europskih proizvođača mineralnih voda i bezalkoholnih pića. Stalnim inovacijama i unapređivanjem kvalitete svojih proizvoda, a temeljem istraživanja i zahtjeva tržišta, Jamnica predstavlja novitete u svom asortimanu, opravdavajući tako poziciju lidera na tržištu. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti proizvoda i snažnim brendovima, Jamnica plus d.o.o. izvozi na više od 20 tržišta diljem svijeta. Asortiman Jamnice prisutan je na svim tržištima regije, u većini zemalja Europske unije, ali i na udaljenim međunarodnim tržištima poput Australije, SAD-a, Kanade i Republike Južne Afrike.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se