natrag na listu članova

Kelteks d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodnja

Kelteks je tvrtka koja primjenom naprednih tehnologija proizvodi mrežice i tkanine od karbona, staklenih vlakana i bazalta.

Svojim dugogodišnjim radom tvrtka se razvila u dokazanog ponuđača kompozitnih materijala za područje sporta, automobilske industrije i maritimnih primjena. U građevinskoj industriji Kelteks sudjeluje u razvoju tekstilnih armatura za lake betone, koje zbog svojih izvanrednih performansi daju značajan doprinos ostvarivanju inovativnih projekata. Primjena tehničkog tekstila ima osnovni cilj - služiti kao ojačanje. Kelteks je zajedno s istraživačkim timovima realizirao niz projekata - tako i jedan svjetski poznati - most na Bosporu u Istanbulu, koji povezuje Aziju i Europu te time predstavlja izuzetno bitan strateški transportni pravac. Motivirani zaposlenici, agilnost i kompetencije osiguravaju najvišu kvalitetu proizvoda i usluga. Od 2014. godine solidian GmbH sudjeluje u vlasničkoj strukturi Kelteksa, koji time postaje član grupe Groz-Beckert KG iz Njemačke.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se