Nazad na vijesti
Konferencija ACAP-a “An Evolving Mindset: Innovation, Collaboration and Sustainability”
23. svibanj 2022.

Konferencija ACAP-a “An Evolving Mindset: Innovation, Collaboration and Sustainability”

Šesta godišnja ACAP konferencija (ACAP-The Association of Croatian-American Professionals/Udruga hrvatsko-američkih profesionalaca) održat će se od 16. do 19. lipnja 2022. u kultnom njujorškom atletskom klubu (New York Athletic Club, NYAC).

Sudionici konferencije su pojedinci iz različitih područja rada i brojne tvrtke, kako male tako i velike. ACAP očekuje da će okupiti više od 300 profesionalaca porijeklom Hrvata, kao i profesionalce koji nisu porijeklom Hrvati no zainteresirani su za Hrvatsku, te osobe koje su aktivne u hrvatskoj zajednici u SAD-u, Hrvatskoj i svijetu.

Cilj konferencije je pokriti ključne komercijalne, investicijske, poslovne, obrazovne i mogućnosti razmjene talenata između Hrvatske i SAD-a. Dnevni red će se osvrnuti na dosadašnje izazove, trenutne uspjehe i buduće prilike koje oblikuju hrvatsko-američku poslovnu zajednicu.

Udruga hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) međunarodna je mreža od 2000 stručnjaka iz poslovne i akademske zajednice. Od 2014. ACAP nastoji povezati i nadahnuti hrvatsko-američke profesionalce iz Sjedinjenih Američkih Država i svijeta na razmjenu ideja i suradnju na raznim inicijativama, čuvajući pritom kulturnu baštinu koja nam je svima draga.

ACAP je neprofitna, nepolitička i nereligijska udruga koja je aktivna u pružanju mogućnosti za profesionalni razvoj, obrazovanje mladih, kulturnu razmjenu, kao i na promicanju trgovačkih i poslovnih interesa te je aktivna i u dobrotvornom radu.

Više informacija i poveznicu za prijavu možete pronaći ovdje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se