natrag na listu članova

Krehić & Partneri Odvjetničko društvo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Krehić & Partneri u suradnji s Deloitte Legal je vodeće hrvatsko odvjetničko društvo u domeni korporativnog i trgovačkog prava te tržišnog natjecanja.

S timom od 10 odvjetnika i pravnika, specijalizirani smo u provođenju korporativnih transakcija u visoko-reguliranim industrijama. Naši odvjetnici su iskusni stručnjaci u području korporativnog prava, M&A, te tržišnog natjecanja na europskoj razini sa iskustvom iz najistaknutijih međunarodnih i hrvatskih odvjetničkih društava i vodećih kompanija. Klijente zastupamo u lokalnim te prekograničnim strateškim spajanjima, pripajanjima te restrukturiranjima, hrvatskim i prekograničnim akvizicijama, javno-privatnim partnerstvima, složenim transakcijama podjele, odvajanja dijelova biznisa, joint venture ulaganjima i različitim investicijskim projektima. Osim toga, savjetujemo klijente u osjetljivim pitanjima korporativnog upravljanja, usklađenosti, strukturiranju ESOP transakcija, izdavanju obveznica i radno-pravnog restrukturiranja. Zbog kombinacije pravnog i poslovnog iskustva naših odvjetnika, prepoznati smo na tržištu zbog posebnih specijalizacija, uključujući tržišno natjecanje, telekomunikacije i medije, ICT, farmaceutiku i energiju. Krehić & Partneri, kroz suradnju s Deloitte Legal mrežom, djeluje aktivno u Adria regiji, Europi i šire, što je istinski korisno klijentima koji posluju na ovim dinamičnim i rastućim tržištima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se