natrag na listu članova

Kyndryl d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Informacijska tehnologija

Kyndryl je najveći svjetski pružatelj usluga IT infrastrukture i u svom pristupu poslovanju objedinjuje razvoj, sigurnost i upravljanje.

Kyndrylovih 90 tisuća globalnih stručnjaka pruža savjetodavne usluge te usluge implementacije i upravljanja infrastrukturom za više od 4000 korisnika - uključujući 75 posto tvrtki s popisa Fortune 100 te vodeće tvrtke s područja financija, telekomunikacija, maloprodaje, automobilske te zrakoplovne industrije. Kyndryl, osim upravljanja složenom i kritičnom infrastrukturom, ulaže u računarstvo u oblaku, blockchain i umjetnu inteligenciju te pomaže tvrtkama u privatnom i javnom sektoru u stvaranju inovacija i pružanju podrške u projektima digitalne transformacije poslovanja. Za više informacija posjetite www.kyndryl.com.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se