natrag na listu članova

Matić d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Tvrtka Matić d.o.o. osnovana je 1992. godine, te je jedna od prvih koji je prepoznao potencijal prirodne izvorske vode. Danas smo jedan od vodećih distributera aparata za vodu i prirodne izvorske vode u bocama od 18,9 litara.

Naša je misija usmjerena na stvaranje proizvoda i usluga vrhunske kvalitete, na potrebe i želje kupaca, prihvaćanje i poticanje najviših vrijednosti profesionalne etike na svim razinama tvrtke. Naš optimizam se temelji na stalnom ulaganju u znanje i profesionalni razvoj našeg osoblja, pametnu investiciju i stalnu modernizaciju poslovanja, prvenstveno na prilagodbu i razvoj fleksibilnosti u odnosu na potrebe naših klijenata. Stalno širimo naš asortiman proizvoda i usluga i sada smo službeni distributer za Hrvatsku Jacobs Douwe Egberts. Partnerstvo s jednom od vodećih svjetskih tvrtki za kavu i prihvaćanjem svojih najboljih praksi zajedno s entuzijazmom naših više od 40 mladih i dinamičnih zaposlenika rezultirat će daljnjim razvojem tvrtke Matic i Jacobs Douwe Egberts na našem tržištu. Glavni cilj svih nas u tvrtki Matić je da kroz ustrajnost i profesionalizam, a prije svega sveobuhvatnu kvalitetnu uslugu razvijamo povjerenje među našim postojećim i budućim kupcima, koji će svjedočiti o formuli za koju vjerujemo da je stvarno uspješna.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se