natrag na listu članova

Matrix Office Park d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Nekretnine

Matrix Office Park, najsuvremenije je poslovno središte koje se sastoji od dvije zgrade koje u cijelosti pokrivaju približno 21.500 m2 kvalitetnog uredskog prostora, kao i više od 540 parkirnih mjesta i zelene površine.

Matrix Office Park nalazi se u zagrebačkoj poslovnoj četvrti u blizini križanja Slavonske avenije te Heinzelove i Radničke ulice, udaljen samo nekoliko minuta od međunarodne zračne luke Zagreb. Tijekom projektiranja i gradnje zgrada velika je pažnja bila posvećena poštivanju okoliša i slijeđenju najboljih praksi u pogledu održivosti i energetske učinkovitosti. Činjenica da su obje zgrade postigle LEED Platinum certifikat dodijeljen od strane Američkog savjeta za zelenu gradnju (USGBC) dokaz je da je navedeno ostvareno na najvišoj razini. LEED Platinum certifikat pruža potvrdu od strane svjetski poznate organizacije da su zgrade razvijene na najodrživiji način uzimajući u obzir potrošnju vode, energetsku učinkovitost, odabir organskih i sigurnih materijala, kvalitetu zraka i prirodno osvjetljenje, što sve čini Matrix Office Park učinkovit, produktivan i zdrav radni prostor za njegove zakupnike. Implementaciju inovativnih i visoko ekoloških rješenja prepoznale su mnoge tvrtke, uključujući, između ostalih, BASF, City Connect, Generali, L’Oreal, Olympus, Spaces (Regus) i VeniTure, koji su ujedno i naši zakupnici.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se