Nazad na vijesti
Sastanak sa Zrinkom Bulić, pomoćnicom Ministra uprave
1. prosinac 2017.

Sastanak sa Zrinkom Bulić, pomoćnicom Ministra uprave

Dana 1. prosinca 2017. godine AmCham je održao koordinacijski sastanak s gđom Zrinkom Bulić, pomoćnicom Ministra uprave te predstavnicima Uprave za e-Hrvatsku vezano uz organiziranje druge radionice na temu uvođenja kartičnog poslovanja u javnu upravu.

Nakon uspjeha prve radionice održane 5. listopada 2017. godine predstavnici AmChama i Ministarstva uprave sastali su se kako bi dogovorili detalje i sadržaj za organiziranje druge radionice koja bi se trebala održati u siječnju 2018. godine. 

Na sastanku je bilo rasprave i o naknadama kod uvođenja kartičnog poslovanja, problematici plaćanja pristojbi u svezi s kartičnim plaćanjem kao i potrebi organizacije treninga za predstavnike tijela javne uprave nakon uvođenja kartičnog poslovanja.

 

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se