Nazad na vijesti
Member-2-Member program posebnih pogodnosti - prijava i ažuriranje
29. lipanj 2020.

Member-2-Member program posebnih pogodnosti - prijava i ažuriranje

M2M newsletter bit će poslan 8. srpnja našem cjelokupnom članstvu. Prijavite se za program ili pošaljite nam svoje ažurirane podatke do petka, 3. srpnja. U međuvremenu provjerite što su vam pripremili naši članovi iz hotelijerstva za vaš ljetni odmor ili vrhunski smještaj na poslovnom putovanju.

Sa zadovoljstvom najavljujemo sljedeće izdanje M2M newslettera. Ovo je besplatna usluga za naše članove s ciljem pružanja veće vidljivosti i mogućnosti komuniciranja poslovnih ponuda: popusti članova za članove i razne informacije / ponude poput posebnih promocija, novih proizvoda i usluga, B2B ponude. Newsletter će biti poslan 8. srpnja našem čitavom članstvu. Naša baza sadrži više od 2400 izravnih kontakata donositelja odluka, stoga vam preporučmo da nam se priključite ili osvježite svoje ponude. Popuste koje nude članovi na našoj web stranici AmCham samo za članove možete provjeriti ovdje i u časopisu AmCham News & Views Magazine.

Pridružite se M2M programu ili pošaljite nam svoje ažurirane podatke najkasnije do petka, 3. srpnja. U slučaju da ne primimo ažuriranje, trenutna verzija bit će objavljena. U međuvremenu provjerite što su vam pripremili naši članovi iz hotelske industrije za vaš ljetni odmor ili vrhunski poslovni smještaj.

Ako se želite pridružiti programu M2M, pošaljite popunjeni M2M Confirmation Form na jasna.stilinovic@amcham.hr Ukoliko vaša tvrtka ima već aktivnu M2M ponudu koja je objavljena na web stranici AmCham-a, po potrebi pošaljite nam ažuiranu verziju. Ukoliko ne dobijemo ništa od vas, smatrat ćemo da ostaje na snazi trenutno objavljena ponuda. Da biste provjerili objavljenu M2M ponudu, prijavite se ovdje na našu web stranicu samo za članove sa svojom e-mail adresom kao korisničkim ID-om. Ako se ne sjećate svoje lozinke, kliknite na I forgot my password.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 88.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se