Nazad na vijesti
Nataša Mikuš Žigman novo je Podravkino kadrovsko pojačanje
13. siječanj 2023.

Nataša Mikuš Žigman novo je Podravkino kadrovsko pojačanje

Nakon više od dvadeset godina rada u državnoj i javnoj službi, u koprivničkoj kompaniji obnašat će funkciju direktorice sektora Poslovna održivost i zelena transformacija

Podravka je dobila novo kadrovsko pojačanje. Nataša Mikuš Žigman, dosadašnja državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, obnašat će funkciju direktorice sektora Poslovna održivost i zelena transformacija. Radi se o sektoru koji je formiran u prošloj godini, kada je na snagu stupila nova organizacija kompanije, sa svrhom uspostave, standardizacije i poboljšavanja poslovnih procesa i najboljih praksi kompanije, upravljanje održivim razvojem i nefinancijskim izvještavanjem te identifikacije potencijala za korištenje potpora, poticaja i bespovratnih sredstava.

Mikuš Žigman funkciju državne tajnice obnašala je od 2016., a prije toga, između ostalog, bila je i ravnateljica Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU te Business Development Manager u Britanskom savjetu za kulturne veze. Obnašala je i ključne funkcije u Središnjem državnom uredu za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova EU te Ministarstvu europskih integracija. Bogatu karijeru u državnoj i javnoj službi gradila je više od dvadeset godina.

Sveučilišno obrazovanje stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Dodatno, na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu stekla je zvanje sveučilišne specijalistice ekonomike Europske unije, a na britanskom Sveučilištu Sussex magistre suvremenih europskih studija.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se