Odgovornost Uprave i Nadzornog odbora u krizi izazvanoj COVID-19

Na ovom webinaru predstavili smo relevantne aspekte najbitnijih poslovno-pravnih pitanja koje kompanija treba sagledati u krizi uzrokovanoj Covidom-19, kao što su uloga i odgovornost Uprave i Nadzornog odbora, s naglaskom na posebne aspekte njihove osobne odgovornosti. Odgovorili smo i na pitanja mogu li se članovi Nadzornog odbora smatrati odgovornima za loše rezultate.

Razgovarali smo i obavezi Nadzornog odbora na izradu novih strateških smjernica, uspostavu mjera za ublaživanje rizika te praćenje upravljanja kriznim situacijama, kao i na adekvatnu komunikaciju Nadzornog odbora prema dioničarima i zaposlenicima u skladu s novim kriznim zahtjevima.

Govorili su Vedrana Jelušić Kašić, partnerica u Deloitteovom odjelu financijskog savjetovanja i Tarja Krehić, odvjetnica i partnerica u Odvjetničkom društvu KREHIĆ & PARTNERI d.o.o. u suradnji s Deloitte Legal.

Webinar je vodila u vidu intervjua Nina Šapit, viša suradnica Deloitteovom u odjelu za forenzičko savjetovanje.

  • 1. srpanj 2020
  • 14:00h - 15:00h
  • Webinar
Rasprodano
Program:

14:00 – 14:10 Uvod

14:10 – 14:40 Predavanje

14:40 – 15:00 Pitanja i odgovori

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 88.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se