natrag na listu članova

Odvjetničko društvo Kallay & Partneri d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. - u suradnji s Andersen Global u Hrvatskoj osnovano je 2006. godine te uspješno posluje sve do današnjeg dana šireći polje svojeg djelovanja i broj klijenata sveobuhvatnim pružanjem odvjetničkih usluga prema načelu single entry point za sve usluge.

Visoka razina stručnosti i iskustvo u najsloženijim pravnim problemima, proaktivno djelovanje naših specijaliziranih timova, inovativnost svih članova tima kao eksperata za pojedino pravno područje i usmjerenost na rješavanje problema naših klijenata stvorili su efikasan okvir za djelovanje temeljem uspostavljenoga dugoročnog povjerenja između klijenata i našega odvjetničkog društva. Odvjetničke usluge pružamo na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku. Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. jedno je od osnivača ADRIATIC LEGAL NETWORK – mreže odvjetničkih društava u široj regiji koja uključuje tržišta jugoistočne Europe i Austrije, a što omogućuje našim klijentima da s razlogom očekuju kvalitetnu i pravodobnu sveobuhvatnu pravnu uslugu i u široj regiji.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se