natrag na listu članova

Offline Solutions d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

Offline Solutions d.o.o. provodi procjene rizika, ranjivosti i sigurnosti planova upravljanja i spremnosti za hitne slučajeve te tjelohraniteljske zaštite.

Specijaliziramo u otkrivanju ranjivosti koje se mogu negativno odraziti na operacije i pomažemo klijentima razviti planove ublažavanja rizika kako bi se mogućnost pojave kritičnih incidenata smanjila, kao i njihov utjecaj. Ovlašteni smo za upravljanje sigurnošću od strane Američkog društva za industrijsku sigurnost (ASIS). Nadalje, osnivač i direktor društva Offline Solutions d.o.o. posjeduje certifikate organizacije ASIS za ovlaštenog stručnjaka za zaštitu (CPP) i stručnjaka za fizičku sigurnost (PSP) te stručnjaka za upravljanje sigurnosnim rizicima (SRMP) od strane Udruge za sigurnost međunarodnih nevladinih organizacija (INSSA). Offline Solutions d.o.o. također pomaže klijentima pripremiti se za međunarodne sigurnosne revizije ISO 28000 za upravljanje sigurnošću lanca opskrbe te ISO 22301 za upravljanje kontinuitetom poslovanja i organizacijskom otpornosti.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se