natrag na listu članova

OTIS dizala d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodnja

OTIS je više od 160 godina vodeći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka, a u našem servisnom potfelju se nalazi gotovo 2 milijuna dizala i pokretnih stepenica širom svijeta.

OTIS DIZALA d.o.o. je dio grupacije OTIS sa sjedištem u Zagrebu, odakle upravljamo organizacijom koja djeluje na području Zapadnog Balkana u 4 države, iz 11 ureda i podružnica, 15 servisnih centara, te preko 70 servisera. Bilo da se radi o jednostavnom dizalu ili sofisticiranom sustavu vertikalnog transporta, OTIS je posvećen kreiranju najsigurnijih i najpouzdanijih rješenja ugradnje novih ili modernizacije i održavanja postojećih dizala, pokretnih stepenica i traka. Svoje proizvode ugrađujemo u različite tipove objekata; od obiteljskih kuća, javnih ustanova, tvornica, pa sve do najviših poslovnih objekata i najzahtjevnijih hotelskih lanaca.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se