Nazad na vijesti
Podizanje razine sigurnosti digitalnog poslovanja u cloudu
11. siječanj 2019.

Podizanje razine sigurnosti digitalnog poslovanja u cloudu

Današnje organizacije se oslanjaju na e-poštu kao ključno sredstvo komunikacije za poslovanje. Prilikom toga svjesni su mogućnosti da se putem e-pošte šire zlonamjerni programi i druge prijetnje na Internetu.

Office 365 je vrlo popularno e-mail rješenje koje koristi sve više organizacija. Za povećanu sigurnost Fortinet Security Fabric pruža širok, integriran i automatiziran vid zaštite u cijeloj organizaciji - na lokaciji, u cloudu i korisnicima i uređajima. 

Pridružite se zajedničkom webinaru organizacija Microsoft i Fortinet koje će pokazati kako se njihova rješenja zajedno integriraju i na koji način ostvariti siguran prelazak u cloud infrastrukturu osjetljivih servisa. Webinar će se održati u utorak, 29. siječnja 2019. od 11:00-12:00 sati.

Prijaviti se na webinar možete ovdje.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se