Ponovno zajedno - AmCham-ov poslovni koktel

Američka gospodarska komora održala je prvo ovogodišnje događanje uživo na kojem je gost govornik bio Marko Derča, partner, A.T. Kearney.

Nakon turbulentne godine po bilo kojem standardu, čak i najvještiji prognostičari mogli bi doći u iskušenje da odustanu kad razmišljaju o tome što bi moglo doći sljedeće. Tko je još u jesen 2019. mogao predvidjeti da će godina pred nama donijeti novi koronavirus koji će potaknuti nacionalna zatvaranja i pokrenuti globalnu recesiju?

A.T. Kearney je identificirao različita područja koja će oblikovati operativno okruženje tvrtki i vještine potrebne kako se svijet počinje odmicati od koronavirusa. Iako bi gospodarski oporavak u 2021. mogao biti vrlo neravnomjeran i bez sumnje će utjecati na poslovanje u svim sektorima, čini se da će određene industrije i zemljopisna područja postati svijetle točke ako pravilno odigraju.

Ovo događanje namijenjeno je isključivo članovima AmCham-a.

  • 17. lipanj 2021
  • 18:00h - 20:00h
  • Esplanade Zagreb Hotel, Oleander terasa
Prijave za ovo događenje su zatvorene.

Zbog velikog interesa i popunjenosti svih raspoloživih mjesta, prijave za ovo događanje su zatvorene.

Ukoliko želite sudjelovati, molimo javite se na event@amcham.hr te ćete biti stavljeni na listu čekanja.

Program

17:30-18:00 Registracija i koktel dobrodošlice

18:00-18:10 Pozdravni govori

18:10-18:30 Glavni govor: Marko Derča, partner, A.T. Kearney

18:30-18:45 Pitanja i odgovori

18:45-20:00 Domjenak
 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se