Nazad na vijesti
24. listopad 2018.

Predstavnici AmCham-a na konzultacijama s dionicima Ministarstva pravosuđa

Predstavnici AmCham-a sudjelovali su na konzultacijama s dionicima za program „Pravosuđe i unutarnji poslovi“ u okviru Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021.

Događanje je održano 24. listopada u organizaciji Ministarstva pravosuđa.

Memorandum o suglasnosti o provedbi Norveškog financijskog mehanizma (NFM) za razdoblje 2014.–2021. (MoU) između Kraljevine Norveške i Republike Hrvatske potpisan je 3. srpnja 2018. godine. Cjelokupan iznos financijske potpore dostupne Republici Hrvatskoj za sedmogodišnje razdoblje iznosi 46,6 milijuna EUR. Za programsko područje Pravosuđa namijenjena su financijska sredstva u iznosu od 15.3 milijuna EUR, uključujući nacionalno sufinanciranje.

Cilj konzultacija bio je uključiti dionike iz raznih sektora u diskusiju o glavnim izazovima u pravosuđu u svrhu pripreme za izradu konceptualnog sažetka, koji će poslužiti kao okvir za buduće projekte.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se