Nazad na vijesti
Proslava 95. obljetnice kultnog hotela Esplanade
25. svibanj 2020.

Proslava 95. obljetnice kultnog hotela Esplanade

Najpoznatiji i najluksuzniji zagrebački hotel Esplanade, u travnju je obilježio 95 godina svojega postojanja i za svoje goste pripremio je posebne rođendanske poslastice.

Njegova bezvremenska otmjenost, elegancija i šarm kojima je davne 1925. privukao putnike poznatog Orient Expressa i danas ga čine elitnim odredištem te kulturnom i povijesnom ikonom Zagreba. Poznat kao hram udobnosti i gastronomije, u svojoj 95. godini uspješno drži korak sa suvremenošću, u isto vrijeme njegujući harmoniju tradicije i prošlih vremena. Hotel Esplanade je bio i ostao središte zagrebačkog društvenog života te omiljeno okupljalište brojnih generacija koje i danas sa svojim obiteljima i prijateljima dolaze u restorane obilježavajući posebne prigode. Kako bi zahvalio sugrađanima i gostima te s njima podijelio veselje proslave ovog značajnog jubileja, Hotel je pripremio posebne rođendanske poslastice. Naravno uz posebne mjere opreza i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 88.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se