Nazad na vijesti
29. lipanj 2020.

Proslavljen Međunarodni dan SOS Dječjih sela

Na dan 26. lipnja, Hermann Gmeiner, slavio bi svoj 101. rođendan! Tim povodom u SOS Dječjem selu Ladimirevci obilježili smo Međunarodni dan SOS Dječjih sela.

Hermann Gmeiner, osnivač Međunarodne organizacije SOS Dječjih sela koja djeluje u 136 država svijeta 26. lipnja bi slavio svoj 101. rođendan. Iz tog razloga na taj datum svake se godine obilježava Međunarodni dan SOS Dječjih sela.

Zajedništvo koje diljem svijeta obilježavaju djeca, mladi, SOS mame, tete i ostali zaposlenici temelji se na vrijednostima organizacije SOS Dječjih sela u kojoj svaki zaposlenik daje i više od onoga što se od njega traži.

U vrijeme globalne pandemije svjesni smo svih rizika kojima su izložena djeca i mladih diljem svijeta i zato smo odlučili iz našeg Dječjeg sela u Ladimirevcima poslati poruku punu radosti i nade. Sve što smo vidjeli i čuli u izvedbi djece bilo je sjajno, energično i optimistično. Upravo takvi stavovi i osjećaji biti će nam potrebni da uspješno prođemo kroz sva krizna vremena koja su ispred nas.

Pogledajte video.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 88.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se