natrag na listu članova

SAS Institute d.o.o. podružnica Zagreb

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

SAS je lider u području analitike. Kroz inovativni softver i usluge SAS omogućuje i pomaže tvrtkama širom svijeta pri transformaciji podataka u informaciju. Misija SAS-a je potaknuti tvrtke na stalno poboljšanje svoje produktivnosti stvaranjem i korištenjem pouzdanih podataka.

Već više od 40 godina znatiželja je vodeći princip koji omogućuje napredak i stvara kulturu temeljenu na podacima. Tvrtka je prisutna u 147 zemalja s preko 83.000 instalacija kako u poslovnom i javnom sektoru tako i u akademskoj zajednici. S gotovo 14 tisuća zaposlenih prošle godine ostvaren je prihod u iznosu od 3,27 milijardi USD. SAS je oduvijek posvećen inovacijama, kreiranju dobrog radnog okruženja i poslovnih praksi čiji je cilj unapređenje radne sredine. Ovaj holistički pristup korporativnoj kulturi SAS svrstava među najbolje poslodavce širom svijeta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se