Nazad na vijesti
Sastanak s glavnom državnom odvjetnicom Zlatom Hrvoj-Šipek
13. rujan 2021.

Sastanak s glavnom državnom odvjetnicom Zlatom Hrvoj-Šipek

Predstavnici AmCham-a sastali su se gđom Zlatom Hrvoj-Šipek, glavnom državnom odvjetnicom, Državnog odvjetništva Republike Hrvatske.

Tema sastanka bila je AmCham-ovo stajalište „Unaprjeđenje sustava pravne zaštite u javnoj nabavi“. 

Predstavnici AmCham-a naglasili su važnost jačanja uloge Državnog odvjetništva Republike Hrvatske u postizanju kvalitetnije pravne zaštite u javnoj nabavi. Potrebno je bolje definirati i osnažiti ulogu Državnog odvjetništva kao tijela ovlaštenog za ulaganje žalbi u postupcima javne nabave (osobito u velikim infrastrukturnim projektima).

Ispred AmCham-a na sastanku su sudjelovali izvršna direktorica Andrea Doko Jelušić, predsjedavajući Odbora za javnu nabavu (Wolf Theiss) Saša Jovičić, zamjenica predsjedavajućeg Odbora za javnu nabavu (Johnson & Johnson) Jelena Markulin i voditelj politika Dražen Malbašić. 

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se