Nazad na vijesti
Sastanak s predsjednicom Državne komisije za javnu nabavu
27. siječanj 2020.

Sastanak s predsjednicom Državne komisije za javnu nabavu

Predstavnici AmCham-a sastali su se s Majom Kuhar, predsjednicom Državne komisije za javnu nabavu i Anđelkom Rukeljom zamjenikom predsjednice Državne komisije.

Ispred AmCham-a na sastanku su sudjelovali Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica, Saša Jovičić predsjedatelj Odbora za javnu nabavu, Jelena Markulin zamjenica predsjedatelj Odbora za javnu nabavu i Dražen Malbašić voditelj politika.

Sastanak je organiziran s ciljem upoznavanja gđe Kuhar s radom AmCham-a u Hrvatskoj s naglaskom na javnu nabavu. AmCham-ov odbor za javnu nabavu djeluje već 6 godina te predstavlja glas poslovne zajednice po pitanju javne nabave.
 
Gđa Kuhar pozdravila je zalaganja AmCham-a po pitanju javne nabave budući da se radi o dosta složenom i tehnički zahtjevnom području koji uključuje niz različitih dionika. U tom procesu organiziran i konstruktivan doprinos ponuditelja jako je bitan. 

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave i Američka gospodarska komora dogovorili su daljnju suradnju u svrhu unaprijeđena dijaloga, ali i izmjene iskustava iz prakse između DKOM-a i predstavnika poslovne zajednice.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 85.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se