Nazad na vijesti
Sastanak s predstavnicima Grada Zagreba
28. listopad 2021.

Sastanak s predstavnicima Grada Zagreba

AmCham je održao sastanak s predstavnicima grada Zagreba na kojem su sudjelovali Toni Biluš, zamjenik pročelnice gradskog Ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Igor Kozina, zamjenik pročelnice, Ured za javnu nabavu, Nenad Novak, voditelj Odsjeka za planiranje i razvoj komunikacijske mreže, Sektor za informacijsko komunikacijske sustave Grada i Sanja Malnar Neralić, voditeljica Odjela za realizaciju i koordinaciju projekata pametnog grada - Zagreb smart city.

Tema sastanka bila je zajednička suradnja Grada Zagreba i AmCham-a po pitanjima unaprjeđenja poslovnog okruženja u Gradu Zagrebu i snažnija suradnja s poslovnom zajednicom. Također, teme koje uključuju digitalizaciju gradske uprave i usluga Grada Zagreba, kartično poslovanje, e-mobilnost, e-zdravstvo i javna nabava.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se