Nazad na vijesti
Sastanak s predstavnicima Službe za digitalno gospodarstvo, MINGOR
4. studeni 2021.

Sastanak s predstavnicima Službe za digitalno gospodarstvo, MINGOR

Predstavnici AmCham-ovog Odbora za digitalnu ekonomiju sastali su se s gđom Majom Radišić Žuvanić voditeljicom Službe za digitalno gospodarstvo te kolegama Martinom Pintar i Tomislavom Tadićem iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tema sastanka bila je zajednička suradnja Službe za digitalno gospodarstvo i AmCham-a. Sudionici sastanka iznijeli su zakonodavne prioritete na kojima trenutačno rade te planove za nadolazeće razdoblje. AmCham je naglasio važnost uključivanja predstavnika poslovne zajednice u rane faze kreiranja zakonodavnog okvira u području digitalizacije kako bi nacionalna ali i europska legislativa bila što kvalitetnija te doprinijela kvalitetnijoj digitalnog tranziciji gospodarstva, javne uprave i društva. 

Ispred AmCham-a na sastanku su sudjelovali Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica, AmCham, Tatjana Skoko, predsjedavajuća Odbora za digitalnu ekonomiju, Dean Kosty, zamjenik predsjedavajuće Odbora za digitalnu ekonomiju i Dražen Malbašić, voditelj politika, AmCham. 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se