Nazad na vijesti
Sastanak sa Žarkom Tušekom, Hrvatski sabor
20. svibanj 2021.

Sastanak sa Žarkom Tušekom, Hrvatski sabor

Predstavnici Američke gospodarske komore u Hrvatskoj sastali su se s predsjednikom Odbora za gospodarstvo Hrvatskoga sabora Žarkom Tušekom kako bi predstavili AmCham-ovo stajalište na temu privlačenja ulaganja u RH.

Tema sastanka bili su AmCham-ovi prijedlozi za strateško pozicioniranje privlačenja međunarodnih ulaganja usmjerenih na izvozna tržišta te unaprjeđenje rada s investitorima koji su izneseni u stajalištu „Privlačenje ulaganja u Republiku Hrvatsku“.

Uz izvršnu direktoricu AmCham-a Andreu Doko Jelušić na sastanku su sudjelovali i član Vijeća upravitelja Bojan Poljičak (Adcubum), član Odbora za trgovinu i investicije Fabijan Popović (Vlahović Grupa) te Svjetlana Momčilović, voditeljica politika u AmCham-u.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se