Sastanak sa Zdenkom Lucićem (Odbor za trgovinu i investicije)

Gospodin Zdenko Lucić, državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, bit će gost govornik na prvom sastanku Odbora za trgovinu i investicije u 2020. godini.

Državni tajnik će dati kratak pregled na temu ulaganja u Hrvatsku. Konkretno, podijelit će s članovima AmCham-a aktualnosti vezane za investicijsko zakonodavstvo, praktične promjene koje su nastale nakon spajanja Agencije za investicije i konkurentnost s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te podijeliti svoja razmišljanja o mogućnostima za poboljšanje organizacijskih i proceduralnih kapaciteta za ulaganja u Hrvatskoj.

Nakon uvodnog pregleda članovi će ima priliku raspravljati s gosp. Lucićem. 

Ovo događanje je samo za članove AmCham-a i besplatno je. Službeni jezik događanja je hrvatski. Broj mjesta je ograničen a mjesta će se dodjeljivati prema redoslijedu prijava. Stoga vas molimo da se prijavite najkasnije do 24. siječnja putem poveznice za prijavu.

  • 28. siječanj 2020
  • 10:00h - 11:30h
  • AmCham office, Strojarska cesta 22
Pridružite se ovom događanju 2020-01-2810:00 2020-01-2811:30 Europe/Zagreb Sastanak sa Zdenkom Lucićem (Odbor za trgovinu i investicije) Gospodin Zdenko Lucić, državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, bit će gost govornik na prvom sastanku Odbora za trgovinu i investicije u 2020. godini. AmCham office, Strojarska cesta 22 American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 85.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se