natrag na listu članova

Schenker d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Distribucija i logistika

DB Schenker je vodeći svjetski pružatelj logističkih usluga – podržavamo industriju i trgovinu u globalnoj razmjeni dobara putem kopnenog, zračnog i pomorskog transporta kao i samu ugovornu logistiku i upravljanje transportima opskrbnih lanaca.

Integrirana logistika je smještena na najvažnijem svjetskom raskrižju gdje protok robe stvara učinkovitu povezanost između prijevoznika. Naša kvaliteta s dodanom vrijednošću osigurava nesmetan i uspješan protok robe. Naše poslovanje ima vodeće pozicije u automobilskoj industriji, tehnologiji, robi široke potrošnje, sajamskoj logistici, specijalnim transportima kao i u logistici za posebne evente. Rasprostranjeni smo na otprilike 2.000 lokacija i imamo više od 72.000 zaposlenika širom svijeta. U Zagrebu 1995. godine osnovan je zastupnički ured Schenkera Eurocargo sa šest zaposlenika. Dana 1. svibnja 1996, ured je postao nacionalni Schenker Eurocargo d.o.o. (LLC). Od tada je Schenker d.o.o. znatno porastao te danas bilježi više od 100 zaposlenika i tako postaje vodeći logistički partner u Hrvastkoj i regiji. U mogućnosti smo brzo i učinkovito pružiti prijevozna rješenja kupcima s vrlo različitim zahtjevima i potrebama. Kroz jaku mrežu naših poslovnica diljem svijeta specijalizirani smo za organizaciju logističke usluge vezano za sajmove, kongrese, koncerte i različita kulturno-umjetnička događanja diljem svijeta. Schenker Hrvatska dio je velike globalne mreže gdje dnevne linije pokrivaju Hrvatsku, Europu i šire.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se