natrag na listu članova

Schönherr Rechtsanwälte GmbH, podružnica Zagreb

Kategorija Corporate Member Industrija: Pravne usluge

Schoenherr, zajedno sa samostalnim odvjetnicima iz Hrvatske, započeo je s radom 2001. godine. Stavljajući snažan fokus na m&a transakcije, tim je u početku postigao ogroman uspjeh zahvaljujući uspješnoj gospodarskoj aktivnosti koja je dominirala početkom tisućljeća u Hrvatskoj.

Schoenherr je bio uključen u većinu istaknutih poslova, uključujući privatizaciju u sektorima osiguranja i energetike (plinske infrastrukture), privatne transakcije u sektoru osiguranja i bankarstva te strana ulaganja u farmaceutske i prehrambene industrije. Zahvaljujući ranom uspjehu koji je postignut u tom razdoblju, Schoenherr je radio s mnogim investitorima koji su posljednjih godina pokazali veliko zanimanje za ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj. Schoenherr surađuje sa odvjetničkim društvima Vlahov Buhin & Šourek d.o.o., Mandarić & Einwalter j.t.d. i samostalnim odvjetnicima koji surađuju sa Schoenherrom u skladu sa svim primjenjivim zakonima i pravilima Hrvatske odvjetničke komore.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se