natrag na listu članova

Sigurna mreža d.o.o. - NetSafe

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

Sigurna mreža d.o.o. (NetSafe Ltd) je jedan od vodećih međunarodnih distributera s dodatnom vrijednošću, osnovana 2004. godine, s dugogodišnjim iskustvom i rezultatima u rastu poslovanja zastupanih vendora i partnera.

Porfelj obuhvaća mrežnu sigurnost, fiksne i bežične mreže, zaštitu klijenata, pohranu podataka i sigurnosna rješenja u cloudu. Sa specifičnim fokusom na partnere/integratore i podršku njihovom poslovanju, NetSafe pruža tehničku podršku, edukacije i radionice za partnere i kupce. Usluge dodane vrijednosti uključuju konzultacije, dizajn tehničkih rješenja, prodajnu podršku, postprodajnu podršku, autorizirane treninge za Fortinet, logistiku i podršku u marketingu. Neki od zastupanih vendora su Fortinet, IXIA, BackBox, Barracuda Networks i Nomadix. S centralnim uredom u Rumunjskoj te lokalnim uredima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj, NetSafe sa većinom usluga i proizvoda pokriva područje: Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije, Rumunjske i Bugarske.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se