natrag na listu članova

SPAR Hrvatska d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

SPAR Hrvatska d.o.o. je treći po veličini trgovački lanac u Hrvatskoj. Na hrvatskom tržištu je prisutan od 2005. godine kada je otvorio svoj prvi INTERSPAR u Zadru, a danas ima 114 trgovina, 92 SPAR supermarketa te 22 INTERSPAR hipermarketa te više od 4.600 zaposlenih.

Otkako je došao na hrvatsko tržište, zajedno sa SPAR-om Hrvatska razvijao se i rastao velik broj domaćih proizvođača koji su preko SPAR-a našli put do kupaca, a SPAR i INTERSPAR su postale trgovine s najviše domaćih proizvoda. Osim na policama SPAR-a Hrvatska mnogi domaći proizvođači, uspjeli su plasirati svoje proizvode kroz SPAR prodajnu mrežu i na inozemna tržišta te su tako kroz izvoz osigurali daljnji rast, razvoj svojih proizvoda i otvaranje novih radnih mjesta. Hrvatski proizvodi tako se trenutno izvoze u Austriju, Mađarsku, Sloveniju i Italiju. Uvrštavanjem proizvoda hrvatskih dobavljača u svoj bogati asortiman, SPAR stavlja naglasak na hrvatsku kvalitetu i značajno doprinosi domaćem gospodarstvu, a po drugi puta i ove godine proglašen je najboljim trgovcem u zemlji prema izboru specijaliziranog magazina Ja Trgovac.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se