Speed networking s Francusko-hrvatskom trgovinskom i industrijskom komorom

Tražite li priliku proširiti svoje poslovne kontakte? AmCham i Francusko-hrvatska trgovinska i industrijska komora zajedno rade na proširenju mreže vaših poslovnih kontakata kroz održavanje zajedničkog događanja.

Znate li da više od 60 malih kao i multinacionalnih francuskih kompanija uspješno djeluje u Hrvatskoj? Dio su Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore. Ovo događanje bit će prilika za susret, povezivanje i stvaranje mreže koja može potaknuti komercijalna partnerstva.

Koncept događanja: speed networking je format dizajniran za širenje poslovnih kontakata. Kroz moderirano događanje možete kroz osobni susret upoznati do 19 kompanija (3 minute razgovara sa svakom osobom pojedinačno) i nakon toga uživati u odličnom buffet doručku i nastaviti poslovne kontakte.

Zašto speed networking:

  • učinkovito korištenje vremena kroz koje upoznajete mnogo kompanija u kratko vrijeme
  • jednom kada započne, povezivanje se jednostavno događa bez nametanja
  • prilika sresti nove poslovne kontakte/kupce/dobavljače

Kome je događanje namijenjeno:

  • niži i srednji menadžment
  • uglavnom prodaja i nabava

Sudjelovanje je ograničeno na članove AmCham-a i Francusko-hrvatske komore i besplatno je.

Savjetujemo dolazak na vrijeme - zbog koncepta događanja neće biti moguće naknadno se uključiti kada događanje već započene.

Broj mjesta je ograničen i bit će dodijeljen po redosljedu prijava, jedna osoba po kompaniji stoga vas molimo da se prijavite najkasnije do 24. listopada putem poveznice za prijavu.

  • 26. listopad 2021
  • 09:00h - 10:30h
  • Hotel Dubrovnik, dvorana ban Frankopan
Pridružite se ovom događanju 2021-10-2609:00 2021-10-2610:30 Europe/Zagreb Speed networking s Francusko-hrvatskom trgovinskom i industrijskom komorom Tražite li priliku proširiti svoje poslovne kontakte? AmCham i Francusko-hrvatska trgovinska i industrijska komora zajedno rade na proširenju mreže vaših poslovnih kontakata kroz održavanje zajedničkog događanja. Hotel Dubrovnik, dvorana ban Frankopan American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se