Nazad na vijesti
Suradnja po pitanju Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja RH i SAD-a
4. rujan 2019.

Suradnja po pitanju Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja RH i SAD-a

Predstavnici Američke gospodarske komore sastali su se s gosp. Markom Primorcem, savjetnikom Predsjednice za gospodarstvo.

Na inicijativu Ureda predsjednice Republike Hrvatske, 4. rujna 2019. godine sastali su se predstavnici Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva financija, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Hrvatske gospodarske komore i Američke gospodarske komore kako bi razgovarali na temu nepostojanja Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja Republike Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država. 


Sudionici sastanka usuglasili su se kako bi potpisivanje Ugovora doprinijelo snažnijoj gospodarskoj suradnji između dvije države. Institucije koje su sudjelovale na sastanku nastavit će suradnju po pitanju dvostrukog oporezivanja.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se