natrag na listu članova

Synnefo sustavi d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Synnefo pomaže tvrtkama da pripreme svoje poslovanje za digitalno doba. U kontinuiranom nastojanju dokazivanja naše vrijednosti Synnefo naporno radi na tome da postane pouzdan tehnološki partner i savjetnik.

Naše usluge su po principu "ključ u ruke", počevši od postavljanja i održavanja informatičke infrastrukture do osjetljivih sigurnosnih usluga poput sigurnosnih testiranja, usluga odgovora na incidente (incident response) kao i usluga upravljanja rizicima i usklađenjem (GRC). Kroz naš 24/7 sigurnosni operativni centar otkrivamo i sprečavamo sigurnosne prijetnje koje mogu naštetiti vašem poslovanju i vašoj reputaciji. Također nudimo rješenja po principu „ključ u ruke” za migraciju u oblak, istovremeno štiteći povjerljivost vaših podataka. Ako ste globalna tehnološka kompanija koja traži Smart hands and feet (SHF), Deskside support (DSS), Break & Fix ili IMACD, ne tražite dalje - mi smo ovdje i visoko smo kvalificirani u svim navedenim područjima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se