Digitalna transformacija marketinga - uzmite stvar u svoje ruke ili vodstvo prepustite konkurenciji

Američka gospodarska komora je imala zadovoljstvo organizirati poslovni doručak “Digitalna transformacija marketinga - uzmite stvar u svoje ruke ili vodstvo prepustite konkurenciji” s gostom govornikom gđom Katie Axam, izvršnom direktoricom za marketing, IBM središnja i istočna Europa.

Kako biste uspješno poslovali u ovom digitalnom dobu, transformacija marketinga više nije izbor već potreba. U svom govoru gđa Axam se osvrnula na dinamičnu ulogu izvršnog direktora za marketing i kako se organizacije moraju prilagoditi kako bi se uklopile u današnji svijet marketinga na način da zaista razumiju svoje klijente. Gđa Axam je također govorila o tome kako transformirati marketinški tim kako bi uistinu postao fokusiran na klijente i vođen podacima. Ovaj poslovni doručak je dao uvide u budućnost marketinga te približio metodologiju nužnu kako bi se bolje razumjeli klijenti u ovom digitalnom te ponekad konfuznom svijetu.

  • 10. travanj 2018
  • 09:00h - 11:00h
  • Esplanade Zagreb Hotel, Mihanovićeva 1 (dvorana Istanbul)
Rasprodano
Tko može sudjelovati?

Ovaj poslovni doručak namjenjen je članovima uprava za marketing, direktorima marketinga kao i marketinškim stručnjacima. 

Program
  • 08:30-09:00 Registracija i doručak
  • 09:00-09:05 Pozdravni govor: Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica, AmCham Hrvatska
  • 09:05-10:35 Glavni govor: Katie Axam, izvršna direktorica za marketing, IBM središnja i istočna Europa
  • 10:35-11:00 Pitanja i odgovori

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se