Nazad na vijesti
The Westin Zagreb predstavio prvi studio za virtualna i hibridna događanja
23. listopad 2020.

The Westin Zagreb predstavio prvi studio za virtualna i hibridna događanja

Maistrin The Westin Zagreb u svoju je ponudu uvrstio novi proizvod kojim spremno odgovara na sve izazove organizacije događanja, konferencija i kongresa u današnje vrlo izazovno vrijeme za MICE industriju.

Hotel je u suradnji s tvrtkom Ivas Group osmislio, dizajnirao i opremio audio vizualni studio koji raspolaže sa svom potrebnom opremom i tehnologijom (bina, govornica, LCD ekrani, smart flip chars, ozvučenje, usluga snimanja i live broadcasta) za uspješno održavanje virtualnih te hibridnih događanja. Novi vizualni studio dio je dvorane Maksimir koja može zaprimiti oko 30 sudionika dok se ostali sudionici uključuju putem online platformi. Coffee break, kao uvijek poželjna opcija, je također dostupan.

Ovim studiom za virtualna i hibridna događanja, The Westin Zagreb je u potpunosti odgovorio na trenutne zahtjeve tržišta te je ovaj proizvod trenutno jedinstven u Zagrebu. „Uz to što smo poslovanje u potpunosti uskladili s epidemiološkim mjerama, napravili smo korak dalje i osmislili ovaj proizvod. Iako i dalje postoji interes za organizaciju MICE događanja u klasičnom smislu, sve je više upita za održavanje virtualnih ili hibridnih događanja pa očekujemo da će ovaj, na našem tržištu jedinstven proizvod, privući brojne partnere i goste“ izjavljuju u Westinu.

Kontakt za upite i informacije te rezervacije studija je sales@hup-zagreb.hr.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se