natrag na listu članova

TransAssist d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Distribucija i logistika

TransAssist je specijaliziran za upravljanje međunarodnim zahtjevima za zračni prijevoz tereta vodećih EU tvrtki koje izvoze visokovrijednu, vremenski osjetljivu robu u svaki kutak svijeta.

U američkom vlasništvu, s uredima u Los Angelesu i Zagrebu, TransAssist je samostalan i ne ovisi o financijskim vezama s bilo kojim pojedinačnim zračnim prijevoznikom tereta, rukovaocem, autoprijevoznikom, brodarom ili posrednikom. Od egzotičnih automobila, likovne umjetnosti, namještaja i kolekcija, TransAssist koristi desetljeća iskustva u industriji zračnog tereta kako bi prilagodio svaki prijedlog otpreme kako bi ponudio najbrže, najsigurnije i najisplativije opcije. Tijekom transporta, TransAssist nadgleda svaku pošiljku 24/7 dok ne stigne na krajnje odredište.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se