natrag na listu članova

Tridero Tech d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Naša platforma Worcon (www.wor-con.com) specijalizirana je za povezivanje naručitelja i proizvođača u aditivnoj industriji (3d printanje) te industriji strojne obrade metala, plastike i drva.

Najveća smo platforma tog tipa u regiji i možemo Vam ponuditi suradnju na svim poljima gdje trebate bilo koji oblik proizvodnje koji dajete vanjskim kooperantima. Bilo da se radi o razvoju prototipa (Aditivna proizvodnja - metali, plastika, karbon, CNC obrada, te sve ostale vrste strojne obrade), bilo da se radi o serijskoj proizvodnji. Na platformi postoji i Marketplace, specijalizirani industrijski oglasnik gdje omogućavamo prodaju i kupovinu novih i rabljenih strojeva, alata, opreme i svega što je vezano uz industriju. Vrlo važan segment je i News portal gdje pišemo i dijelimo sve najnovije vijesti iz svijeta industrije, te za naše klijente objavljujemo personalizirane članke i promocije (predstavljanje poduzeća, zanimljivih projekata, predstavljanje proizvodnih pogona i mogućnosti, itd.).

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se