natrag na listu članova

Triglav osiguranje d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Triglav osiguranje d.d. je osiguravajuće društvo koje je prisutno na hrvatskom osiguravateljnom tržištu od 1967. godine. Dio je Grupe Triglav – najveće osigurateljne grupacije u jugoistočnoj Europi s godišnjom premijom preko 900 milijuna eura.

Triglav Grupa s više od 5 tisuća radnika u regiji raspolaže s visokim kreditnim rejtingom »A« što je pokazatelj financijske snage na osigurateljnom tržištu. Poslovna mreža Triglav osiguranja d.d. u RH sastoji se od 9 podružnica te 67 prodajnih ureda. Društvo zapošljava 499 djelatnika te surađuje s 47 povjerenika za prodaju osiguranja, 96 agencija i 40 brokera. Triglav osiguranje d.d. registrirano je za obavljanje poslova životnih i neživotnih osiguranja. Kao svoju glavnu snagu Društvo ističe široku i konkurentnu paletu produkata, vlastitu prodajnu mrežu razgranatu po čitavom teritoriju RH, te kvalitetnu, brzu i pravičnu procjenu i likvidaciju šteta. Zahvaljujući povjerenju naših osiguranika, Triglav je postao brend je ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. Naši osiguranici prepoznali su naše proizvode i brzinu rješavanja odštetnih zahtjeva. Visoku kvalitetu naših usluga možemo zahvaliti našim stručnim kadrovima i znanju, između ostalog zahvaljujući i uspješnoj suradnji s našim osiguranicima. U Triglav osiguranju slijedimo svoju misiju na temelju naše vrijednosti i središnjeg kapaciteta ili konkurentskih prednosti. Naše vrijednosti su: 1.ANGAŽIRANOST (odgovaramo brzo i učinkovito), 2. JEDNOSTAVNOST (jednostavni smo i transparentni) 3. POUZDANOST (ostvarujemo obećano) Naše središnje sposobnosti su: 1. Stabilna i jasna strategija Grupe Triglav usmjerena razvoju na tržištu u RH 2. Prijenos dobrih praksi i stručna podrška matične kuće 3. Dobro poznavanje potreba i mentaliteta klijenata 4. Pružanje cjelovite usluge osiguranja 5. Zadovoljstvo klijenata te veliki postotak obnove osiguranja

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se