natrag na listu članova

Vertiv Croatia d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Energetika

Vertiv dizajnira, gradi i servisira kritičnu infrastrukturu neophodnu za podatkovne (data) centre, komunikacijske mreže te komercijalne i industrijske objekte.

Našim portfeljem rješenja za energetski, termalni i infrastrukturni menadžment podržavamo današnje rastuće tržište mobilne i cloud tehnologije. S reputacijom inovatora zasluženu našom povijesti revolucioniranih rješenja u industriji, Vertiv i njegovi partneri nastavljaju dizati ljestvicu i težiti etičnom i odgovornom poslovanju diljem svijeta. Nudimo širok spektar nenadmašnih i svjetskih ekspertiza izgrađenih na nasljedstvu Emerson Network Powera. I sada, kao Vertiv, vodeće trendove u industriji pratimo s fokusom i duhom jednog start-upa. Naši glavni proizvodi: Chloride®, Liebert®, NetSure™, Trellis ™ i Knurr®

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se