Nazad na vijesti
Virgin Pulse imenuje novog generalnog direktora za ubrzavanje slijedeće faze rasta tvrtke
10. lipanj 2021.

Virgin Pulse imenuje novog generalnog direktora za ubrzavanje slijedeće faze rasta tvrtke

Virgin Pulse, globalni lider rješenja za zdravlje i dobrobit, nedavno je najavio da je tvrtka imenovala čelnika zdravstva, tehnologije i HR industrije Chrisa Michalaka za novog generalnog direktora koji će voditi tvrtku kroz sljedeću fazu rasta.

"Posljednjih 18 mjeseci naglasili su kritičnu potrebu poslodavaca i njihovih ljudi da se proaktivno bave svojim zdravljem i učinkovito koriste njihove beneficije kako bi osigurali bolje zdravstvene ishode", rekao je Michalak. „Kao svjetski lider na tržištu zdravlja i dobrobiti, Virgin Pulse ima značajnu priliku oblikovati bolju budućnost zdravstva. Čast mi je voditi tvrtku u tako ključno vrijeme i radujem se što ću nadograditi čvrste temelje Virgin Pulsea za stvaranje te budućnosti. Posebno sam uzbuđen što mogu pomoći poslodavcima, vladinim organizacijama i visokom obrazovanju da ponovno vide zdravlje, dobrobit, beneficije i zdravstvenu zaštitu kroz prizmu Virgin Pulse-ovog Homebasea za zdravlje."

Kao generalni direktor Virgin Pulse-a, Michalak će voditi inicijative za rast tvrtke i unapređivati ​​njenu poziciju poslodavca, partnera i inovatora svjetske klase s misijom da zauvijek promijeni život na bolje svojim korisnicima putem svog Homebase for Health programa. Virgin Pulseov Homebase for Health objedinjuje, pojednostavljuje i personalizira zdravlje i dobrobit zaposlenika, mijenja život i poslovanje na bolje zauvijek!

O Virgin Pulse-u

Virgin Pulse globalni je lider i vodeći pružatelj digitalnih SaaS rješenja i usluga za dobrobit zaposlenika, usmjerenih na postizanje zdravstvenih rezultata i smanjenje troškova.

Danas se više od 14 milijuna korisnika u više od 190 zemalja oslanja na digitalna rješenja Virgin Pulsea kako bi zauvijek promijenili svoj život i poslovanje.

Da biste saznali kako trajno možete promijeniti svoj život na bolje, zakažite besplatni DEMO programa VP GO Challenge Virgin Pulsea!

Kontakt: Djana Cajic, Regional Manager Djana.Cajic@virginpulse.com

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se