natrag na listu članova

Visoko učilište ALGEBRA

Kategorija Small Business Member Industrija: Obrazovanje

Visoko učilište Algebra (www.algebra.digital) najbolje je ocijenjena institucija visokog obrazovanja u Hrvatskoj, sukladno hrvatskoj Agenciji za znanost i visoko obrazovanje, čime je učilište postalo prva privatna institucija kojoj je dodijeljena takva vrsta certifikata.

Osnovana 2008. godine kao dio Algebra grupe, vodećeg centra za obuku i obrazovanje u regiji, Visoko učilište danas provodi ukupno 4 preddiplomska i 4 specijalistička diplomska stručna studija u području primijenjenog računarstva, multimedije, digitalnog marketinga i diplomski studij eleadership MBA. International Graduate Business School (www.algebra.mba) kao dio Visokog učilišta Algebra vodi jedinstveni diplomski program eLeadership MBA u suradnji s predavačima poslovne škole Kelley School of Business (Sveučilište u Indiani). Radi se o spoju najbolje hrvatske profesionalne institucije visokog obrazovanja, etablirane poslovne škole s iznimnim nasljeđem (IGBS) i nastavničkim kadrom jedne od 20 najboljih američkih poslovnih škola (Kelley), koji jamči jedinstveno iskustvo učenja za novu generaciju vođa.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se