Radionica usavršavanja iz područja javne nabave

Američka gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizirala je radionicu usavršavanja iz područja javne nabave na temu najčešćih pogrešaka naručitelja u izradi dokumentacije o nabavi i žalbenog navoda iz prakse DKOM-a.  

Tema radionice bila je „Najčešće pogreške naručitelja u izradi dokumentacije o nabavi i žalbenog navoda iz prakse DKOM-a“. Dodatne teme koje su obrađene na radionici uključivale su potrebu dokazivanja pravne povezanosti zajednice ponuditelja u fazi dostave ponude, oslanjanje na sposobnost i potreba dokazivanja izvršavanja jednog dijela ugovora u fazi dostave ponuda, raspisivanje penala u slučajevima kada je rok isporuke jedan od kriterija odabira ponude, povezivanje certifikata (uključujući ISO standarde) s predmetom nabave, granicu diskrecije naručitelja u traženju potvrde o „good standing-u“, način raspisivanja i bodovanja kriterija za odabir, razliku između dokaza sposobnosti i kriterija za odabir, zaobilaženje načela odredaba ESPD-a propisivanjem određenih dokaza o sposobnosti pod „ostale odredbe“.

Radionica je organizirana za članove AmCham-a. Predavači iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta uključivali su gosp. Antona Tomljanovića i gosp. Zorana Vuića. Polaznici koji posjeduju važeći certifikat u području javne nabave ostvarili su pravo na bodove pri obnovi certifikata. 

 

  • 2. listopad 2018
  • 09:00h - 12:30h
  • DoubleTree by Hilton Zagreb, Ulica grada Vukovara 269a
Rasprodano
PROGRAM
  • 8:45 –9:15 Registracija i doručak
  • 9:15 – 10:45 Prvi dio radionice
  • 10:45 – 11:00 Pauza za kavu
  • 11:00 – 12:30 Drugi dio radionice

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se